January 22, 2013

Dum vivimus vivamus

Dum vivimus vivamus betyr la oss leve mens vi lever. Så la oss gjøre det! Vær spontan, ta de stegene du egentlig ikke våger å ta, sats på drømmene dine, tør å gi av deg selv, vær deg selv, smak på en matrett du ikke har smakt før, gled deg over alle de fine små øyeblikkene du har selv i løpet av en tung dag. I dag for eksempel, så hadde jeg vondt i hodet fordi jeg sov dårlig i natt, men jeg gikk på jobb. Og på jobb møtte jeg barn som syntes det var verdens mest spennende hendelse at en i klassen hadde ei løs tann. Stor ståhei og en egen spontan tann-sang i en rle-time.(De er skikkelige sangfugler hele gjengen! Så søte.)
Gjør ting dine venner muligens ser på som rart, gjør det for deg selv - det er du som skal leve ditt liv. Vær positiv til det ukjente - og uansett om magen din leker knutemor fordi du gruer deg sånn, kast deg uti det. Du skal se det ikke er så fælt likevel! Og viser det seg å virkelig ikke være noe for deg, si ifra om det eller gjør noe annet.

Du må jobbe for å oppnå det du ønsker. Opplevelser og erfaringer kommer ikke av at du sitter på rompa. Ta steg for steg, sørg for å gjøre litt for deg selv hver dag.

Jeg har klistra opp Dum vivimus vivamus på veggen over senga mi for å få det slengt i trynet hver kveld før jeg sovner. Foreløpig har det vært veldig lurt. - Hva er det siste du gjorde bare for deg selv?

(Neshorn-love på høyresiden!)

1 comment:

  1. Wow, det var egentlig et utrolig fint innlegg! Det siste jeg gjorde bare for meg selv.. Hm.. Jeg kommer faktisk ikke på noe akkurat nå!

    ReplyDelete